Meer resultaten voor jan kortie

 
jan kortie
 
Jan Kortie Centrum Zijnsorientatie.
Kortie verwierf onder meer bekendheid met zijn cursus Badkamerzingen en de meezingconcerten in het Vondelpark en het Concertgebouw. Zingen is voor Jan Kortie geen kunstje dat sommigen wél en anderen niet beheersen, maar een natuurlijk fenomeen even natuurlijk als ademhalen en nog natuurlijker dan spreken.
buddha to buddha
6 oktober Het Lied van de Ziel mantra zingen met Jan Kortie Breathe in Life De Light Tower.
6 oktober Het Lied van de Ziel mantra zingen met Jan Kortie. Ongeveer eens per maand organiseren we in Amsterdam, in de Amstelkerk, een mantra-avond onder de naam Het Lied van de Ziel. 19.15 uur: deuren open, koffie en thee verkrijgbaar.
VPN
Jan Kortie.
Aanpak en filosofie. In de media. Boeken Jan Kortie. CD's' Jan Kortie. Muziekboekje Jan Kortie. Welkom bij Jan Kortie de Academie voor Stembevrijding. Zingen hoort bij ons mens-zijn. Het is even natuurlijk als ademhalen. Jan Kortie is de grondlegger van stembevrijding.
olijfboom snoeien
Jan Kortie Een workshop Stembevrijding NTR 10 x Beter YouTube.
Jan Kortie over Stembevrijding Altijd Wat NCRV Duration: 522. Stembevrijding Jan Kortie 1107, views. Het Lied van de Ziel de cd Van Ohm en Amen Jan Kortie Duration: 714. JKMPJC 37406, views. Het Lied van de Stilte Jan Kortie Duration: 336.
manchetknopen graveren
Zingen met Jan Kortie; het laatste popkoor YouTube.
Het Lied van de Ziel de cd Van Ohm en Amen Jan Kortie Duration: 714. JKMPJC 37406, views. Het Lied van de Stilte Jan Kortie Duration: 336. Stembevrijding Jan Kortie 2163, views. Noyana cd met boekje.mp4 Duration: 727. Jan Kortie 11568, views.
siemens inbouw vaatwasser

Contacteer ons